Villányi Borlekvár Rosé

1 790 Ft

Leírás

Rosé BorlekvárRozé Villányi Borlekvár Rosé

A Villányi Rosé Borlekvár a piros gyümölcsöket idéző, ropogós zamatú, üde, áradó, málnás illatú Cabernet Sauvignon rosé borból készül.Fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg es gyömbér dominál.

Felhasználása: igazi különlegessé varázsolhatja az összes olyan ételt amihez hagyományos módon áfonya lekvárt szoktak kínálni. A piros gyümölcsöket idéző bor aromája kitűnően kiemeli a sajtok, vadételek ízék.Aki desszerthez szeretné fogyasztani annak palacsintába is ajánljuk csoki öntettel megbolondítva.

A borlekvár megőrzi a bor zamatát, rengeteg felhasználási lehetősége van és az egészséget megóvó elemekkel rendelkezik. A bor kedevző élettani hatásai régóta ismeretesek: a köztudottan zsírosan táplálkozó franciáknál kevesebb a szív-és érrendszeri megbetegedés, mint az várható lenne. Ennek egyik fő oka, hogy a franciák szeretik a BORT! A borban ugyanis olyan vegyületek találhatók, melyek a szervezetben antioxidánsként működnek és így védik a szervezetet a megbetegedésektől. A borlekvár mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul az alkohol a főzés közben felszabadul, így – ellentétben a borral – nagy mennyiségben is fogyasztható!

Érdekelhetnek még…