Leírás
Borlekvár Vörösborból Szilvás Ízesítéssel
A Villányi Szilvás Borlekvár alapja a vörösbor, mely a szilvától ínyenc zamatosságot kap.A borlekvár megőrzi a bor zamatát, rengeteg felhasználási lehetősége van és az egészséget megóvó elemekkel rendelkezik.
A bor kedevző élettani hatásai régóta ismeretesek: a köztudottan zsírosan táplálkozó franciáknál kevesebb a szív-és érrendszeri megbetegedés, mint az várható lenne. Ennek egyik fő oka, hogy a franciák szeretik a BORT! A borban ugyanis olyan vegyületek találhatók, melyek a szervezetben antioxidánsként működnek és így védik a szervezetet a megbetegedésektől. A borlekvár mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul az alkohol a főzés közben felszabadul, így – ellentétben a borral – nagy mennyiségben is fogyasztható!
Sültekhez Grillezett Húsokhoz Különösen Ajánlom.